Frakt & Returer

Vi använder UPS, DHL och EMS Post Express Courier International leverans alla beställningar


http://www.FedEx.com


http://www.DHL.com.hk/en.html


http://www.EMS.com.cn/English.html

med spårningsnummer erbjuder vi. Vanligtvis kan du få ditt paket i 5-7 arbetsdagar. Alla leveranstider och datum är endast tillhandahålls som ungefärliga uppskattningar och från tidpunkt för avsändning, och inte från din Orderdatum. Det är ditt ansvar att säkerställa dina korrekta kontaktuppgifter som ska skickas över till kurir företag. Om vi är skyldiga att omdirigera transporten, skall eventuella kostnader som kan vara tillämpliga vara ditt ansvar.

Vi ansvarar inte för någon förlorade, stulna eller skada din beställning i transit efter din beställning överlämnas till kurir företag. Du kan spåra din försändelse online webbplats www.ems.com.cn Välj från EMS Post Express Courier internationella språket "engelska" spåra den.

Obs:

1. om du frågar andra person att hjälpa dig att ta emot din beställning, måste han eller hon logga in med ditt namn. Bara detta kan anses vara den rättmätiga mottagaren av ordningen eller du kommer att bära någon förlust av dig själv.
2. alla beställningar adress måste vara samma med kreditkort eller paypal-adress. Om du vill att vi leverans din beställning till annan adress, bör du använda kreditkort eller paypal-adress att skicka oss ett e-mail och berätta leveransadress. Om faktureringsadressen är en postbox, måste du förse oss med en fysisk adress via e-post för att leverera dina varor. Vi inte levererar till P.O box-adressen och kräver en vuxen att underteckna för beställa.
Tillbaka
  • Adidas Skor
  • Nike Skor
  • Asics
  • New Balance
  • Puma
  • Nike Jordan